06 54 363 810
Hit enter to search

Dog Lovers Gold

Wij zijn offciciëel verkooppunt van Dog Lovers Gold hondenvoer.

empty

Dog Lovers Gold is uitermate geschikt voor mensen die wat bewuster met de voeding van hun hond (& kat) omgaan.

empty

Waarom Dog Lovers Gold?

De meeste honden en katten gedijen het beste op een dieet samengesteld uit vers vlees, vleesbotten, orgaanvlees, gevogelte, vis, eieren, groenten, fruit en vetten. Maar soms kan het lastig zijn om een dergelijk uitgebalanceerd dieet samen te stellen, of men geeft liever brokken.

Omdat het praktisch is geven de meeste honden- en kattenliefhebbers de voorkeur aan droogvoer, of sommige wisselen vers vlees maaltijden af met compleet droogvoer. Veel voedingsmerken zijn samengesteld uit minder gezonde granen en zijn beperkt in gevarieerde dierlijke eiwitbronnen zonder de belangrijke probiotica. Ook bevatten ze vaak onvoldoende kwalitatieve vetten en oliën.

Bovenaan de ingrediëntenlijst van de meeste merken hondenvoer staan tarwe, maïs, gerst, soja, bietenpulp en andere goedkope granen of vulstoffen, de realiteit leert dat dit voor uw hond of kat minder geschikte stoffen zijn. Volgens vele voedingsexperts zijn deze granen een van de grootste oorzaken van huidallergieën, darm- en maagstoornissen en andere gezondheidsproblemen.

empty

Dog Lovers Gold is verkrijgbaar in 3 soorten:

empty

Dog Lovers Gold `The Original Formula`

Bevat geen Maïs, Tarwe of Soja

Dog lovers Gold is een complete voeding voor honden van alle leeftijden.
Dog Lovers Gold is licht verteerbaar en bevordert een gezonde huid en vacht. Dog Lovers Gold is samengesteld uit ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong, is hypoallergeen en bevat geen toegevoegde tarwegluten.

empty

Dog Lovers Gold ‘PASSION’ – Ocean Fish & Sweet Potato

Samengesteld zonder Granen

Dog lovers gold passion ocean fish is een 100% complete voeding voor honden van alle leeftijden.
Het is licht verteerbaar en is goed voor een gezonde huid en vacht. Dog Lovers Gold passion bevat eiwitten van zeer hoge kwaliteit afkomstig van verse Zalm en Forel en het bevat een hoge concentratie natuurlijke Omega-vetzuren. Dog Lovers Gold Passion is hypoallergeen en bevat geen toegevoegde granen.

empty

Dog Lovers Gold ‘PASSION’ – High in Protein/Grain Free

Samengesteld zonder Granen

Dog Lovers Gold passion high in Protein is een 100% complete voeding voor honden van alle leeftijden.
Het is licht verteerbaar en bevordert een gezonde huid en vacht, bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een extra hoog gehalte aan eiwitten van kip, kalkoen en eieren. Dog Lovers Gold passion high Protein is hypoallergeen en bevat geen toegevoegde granen.

empty

U kunt ons bellen of contact opnemen middels het contactformulier indien u meer informatie wilt over deze brokken en/of ons verdere assortiment.

whatsApp mij