Kynocentrum Ermelo | De Hondenschool voor iedereen!

06 54 363 810
Hit enter to search

Kynocentrum Ermelo

Kynocentrum Ermelo is een diervriendelijke hondenschool waar de nadruk ligt op een positieve manier van trainen. Dit doen wij door middel van het belonen van de hond bij gewenst gedrag. Wij willen dat u en uw hond plezier beleven en een hechtere band ontwikkelen, dus samen dingen doen in de vorm van sport en spel.

We hebben en breed aanbod aan cursussen voor iedereen op elk niveau, van de speelse pup tot aan de hond op leeftijd, zoals Puppycursus, Gehoorzaamheid, Speuren, Detectie, Behendigheid etc.

Kun je niet wachten tot de cursus start? Of toch liever eerst één op één? Geen probleem, wij verzorgen ook privélessen, online trainingen en gedragstherapie (ook bij u thuis).

Wij zijn aangesloten bij Federatie Hondenschool Nederland (FHN). Kom gerust eens een kijkje bij ons nemen om de sfeer te proeven. Onze openingstijden vindt u onderaan de pagina. Wij begroeten u graag met een kopje koffie of thee.

empty

Team Kynocentrum Ermelo

een hond leren te zitten en aandacht te vragen

Toegankelijk voor iedereen

Leergierige puppy's

Samen een team vormen

Elke combinatie baas & hond is uniek. Zowel mens als hond heeft immers unieke kwaliteiten en aandachtspunten waardoor een specifieke combinatie elkaar juist versterken of verzwakken op bepaalde punten. In de les kijken wij daarom ook goed naar u als combinatie en helpen u daar waar het vastloopt en benoemen wat juist goed gaat. Zo proberen wij met onze frisse blik en kennis van iedere combinatie een top team te maken.

“Zodra ik de tas pak om naar les te gaan weet mijn hond al dat we naar de hondenschool gaan. Hij is dan direct door dolle heen! Het samen trainen vind ik geweldig, even qualitytime met mijn hond, en het versterkt ook echt onze band. Hij kan zijn energie lekker kwijt en ik krijg er ook nog een gehoorzame hond voor terug, allebei blij!”

– Cursist Laura met Jack Russell Mickey

Hond en Mens samen

Onze cursussen

Puppy Cursus

Socialiseren is erg belangrijk voor elke pup. Nu investeren is straks jaren plezier!

hond pup herder op puppycursus

Behendigheid

Springen, rennen, slalommen.. Lekker samen spelenderwijs actief bezig zijn!

Australian Shepherd slalom met behendigheid

Speuren

Alle honden vinden het fantastisch hun neus te gebruiken, jong & oud!

Wachten bij start voor speuren

Gehoorzaamheid

Hoe fijn is het dat je hond direct komt bij het commando hier komen?!

Pit Bull / American Staffordshire Terrier tijdens gehoorzaamheidscursus

Wat onze cursisten zeggen

Prettige sfeer en top uitleg!

5,0 rating
24 mei 2020

Wij zijn echt goed geholpen door Kynocentrum Ermelo tijdens de puberteit van onze hond. Op een gegeven moment raakte ons geduld op en konden we de hond wel achter het behang plakken. Niets leek meer te lukken, luisteren ho maar. Ik vertelde dat onze hond het als pup zo goed deed, maar nu amper nog luistert. Als er even afleiding is ben ik niet meer in beeld. Dat frustreerde mij enorm, en dat liet ik de hond blijken. Dat maakte zijn gedrag niet minder natuurlijk! We leerde op de training het puberen te negeren en het goede gedrag te belonen. Het duurde even maar het ging steeds beter, en ik kreeg er weer lol in. Uiteindelijk wilde ik dus zelf ook gewoon beloond worden met een hond die terugkomt als ik roep. Door de trainingen en uitleg snap ik nu veel beter hoe onze hond in elkaar zit, en daar ben ik blij om, want het is nu een stuk leuker om samen op pad te gaan en te trainen!

Ger

Vragen? Stel ze direct

Jack Russell zoekt contact met u
whatsApp mij

Welkom op de site van Kynocentrumermelo

30 jaar geleden ben ik, Bertus, begonnen met het geven van verschillende hondencursussen en dit doe ik nog steeds met veel enthousiasme.

De relatie tussen hond en mens verbeteren staat voorop bij Kynocentrum Ermelo. Wij willen dat u en uw hond plezier beleven en een hechtere band ontwikkelen, dus leuke dingen samen doen in de vorm van sport en spel. Onze manier van trainen is op een positieve manier door middel van belonen.

Heeft u vragen of wilt u zich opgeven voor een cursus, bel mij op 06 54 36 38 10
Of mail naar: info@kynocentrumermelo.nl


Ermelo organiseert een breed pakket aan hondencursussen, u kunt over deze cursussen lezen door een keuze te maken in de menu balk bovenaan de pagina. Enkele van onze cursussen vallen onder de diplomering van de Federatie Hondensport Nederland (FHN), waarbij het Kynocentrum is aangesloten.

De cursussen worden gegeven op zaterdagochtend, maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond. Privéles en gedragstherapie behoren tot de mogelijkheden (Tel: 06-54363810)

Veel leesplezier en tot ziens op de hondenschool.

Vriendelijke groet,
Kynocentrum Ermelo De hondenschool voor iedereen